Ställ din fråga
Tack för ditt meddelande'1
Oj, nu får du prova igen.

Genom att skicka in dina uppgifter ovan till oss godkänner du att vi använder dem i enlighet med vår integritetspolicy.

Prata med oss

Nedan hittar du Gula Väggens kontaktuppgifter. Du kan också ställa din fråga på vår Facebook-sida. Vi lovar att svara så fort vi bara kan!

Adress

Gula Väggen AB
Mörbydalen 13
182 52 Danderyd

Telefon

08-382 780

Email

info@gulavaggen.nu

FRÅGOR & SVAR

Varför finns Gula Väggen? 

Efter hundratals landskamper i den svenska klacken kände vi att det är dags för oss supportrar få ett större mervärde under landskamper. Vi är tiotusentals fans, men väldigt få alternativ till supportersamlingar.

Därför skapades Gula Väggen och med det nätverk av affärskontakter, samarbetspartner och sponsorer ser vi till att avsevärt höja upplevelsen till ett betydligt bättre pris för alla gulklädda supportrar i samband med landskamper.

Hur köper jag Gula Väggen officiella matchtröja?

Alla våra kläder & accessoarer finner du i vår web-shop HÄR

Vi tar även med en begränsad upplaga av halsdukar & tröjor på alla våra resor och evenemang! Håll utkik här på hemsidan, vår Instagram eller vår Facebook-sida!

Hur och när startade Gula Väggen? 

Idén föddes på Raffys Poolbar i Sofia i samband med VM-kval matchen mellan Bulgarien-Sverige sensommaren 2017. Ett halvår senare, på alla hjärtans dag 2018, registrerade ursprungsgrundarna till Gula Väggen - Malin Forss, Peter Deros, Emil Magnusson & Andreas Richt bolaget Gula Väggen AB till bolagsverket.

Vad är GV Klubb?

GV Klubb är Gula Väggens kostnadsfria lojalitetsprogram. Du blir automatiskt medlem om du handlar något av Gula Väggen eller skickar in din mail på frågeformuläret ovan.

Som medlem får du förutom poäng som aldrig försvinner, för Gula Väggen premierar klacklegender, även företräde på populära matcher/mästerskap och utmärkta rabatter och erbjudanden!

.