Skriv ditt meddelande här
Tack för ditt meddelande'1
Oj, nu får du prova igen.

Genom att skicka in dina uppgifter ovan till oss godkänner du att vi använder dem i enlighet med vår integritetspolicy.

Kontakta oss gärna!

Nedan hittar du Gula Väggens kontaktuppgifter. Du kan också ställa din fråga på vår Facebook-sida. Vi lovar att svara så fort vi bara kan!

Adress

Gula Väggen AB
Mörbydalen 13
182 52 Danderyd

Telefon

08-382 780

Email

info@gulavaggen.nu

FRÅGOR & SVAR

Vad är #SUPPORTERCIRKELN? 

Gula Väggens grundidé är att en stor del av våra intäkter skall återinvesteras i att förenkla & förbättra supportrarnas upplevelser kring svensk landslagsidrott! Därför har Gula Väggen & ScandiBet startat #supportercirkeln där en del av Din insats går tillbaka till Sveriges landslagssupportrar!

Registrera dig i #supportercirkeln på https://tiny.cc/gulavaggen

Hur köper jag Gula Väggens svinschyssta kläder & accessoarer?

Alla våra kläder & accessoarer finner du i vår web-shop HÄR

Vi tar även med en begränsad upplaga av halsdukar & tröjor på alla våra resor och evenemang! Håll utkik här på hemsidan, vår Instagram eller vår Facebook-sida!

Hur blir jag medlem i Gula Väggen?

I dagsläget har vi inget medlemsskap men vill du ha alla dom senaste uppdateringarna kan du skicka ett meddelande i boxen ovan så registrerar vi din e-post adress för våra nyhetsbrev.

Sponsra Gula Väggen?

Gula Väggen är en kometaktör inom landslagskulturen som täcker ett efterfrågat vakuum hos densamma. Teamet bakom Gula Väggen är dessutom fantastiskt duktiga på att skapa engagemang och stämning runt Sveriges olika landslag. Vi är ett spännande bolag som berör och skapar känslor kring en av Sveriges kanske viktigaste beståndsdelar - svenskarnas kärlek till landet och dess landslagsidrott. Ett sponsorskap i Gula Väggen är därför en unik möjlighet för ert företag att dels bli förknippad med svenska folkets positiva känslor för Sverige men även nå en av landets mest köpstarka & lojala målgrupper.

Just nu har vi företagssponsring från 2495:- ex moms per månad. Kontakta andreas@gulavaggen.nu eller ring 0706-554769 så berättar vi mer.

.