EN NY ERA - EN NY HUVUDSPONSOR

🇸🇪🇸🇪🇸🇪 EN NY ERA – EN NY HUVUDSPONSOR 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Den 20:e oktober 1934 kunde Sveriges invånare för första gången någonsin stämpla sin stryktipskupong hos det statliga spelmonopolet. 85 år senare är det ”en ny sheriff i stan”… Det är med märkbar stolthet Gula Väggen idag kan presentera vår nya Huvudsponsor och tillika Sveriges nya landslagsbetting-sajt - ScandiBet!

#supportercirkeln

Gula Väggen har redan från bildandet för drygt 1,5 år sedan varit tydliga med att en stor del av våra intäkter skall återinvesteras i att förenkla & förbättra landslagssupportrarnas upplevelser kring landskamper och mästerskap. Därför har Gula Väggen & ScandiBet idag startat #supportercirkeln! Delar av insatserna som kommer från registrerade Gula Väggen-kunder hos ScandiBet återinvesteras i Gula Väggen som i sin tur kan pressa priserna på ännu fler hotell, skapa ännu större event med ännu bättre priser, ta fram ännu fler kläder & accessoarer till ännu förmånligare priser! Älskar ni, liksom vi, att landslagen vinner på planen så är vi supportrar en enormt viktig parameter – ScandiBet är sportsbettingbolaget som sluter #supportercirkeln!

”Vill växa tillsammans”


Gula Väggens VD, Andreas Richt, berättar entusiastiskt: ”Vårt unga bolag har varit flitigt uppvaktat av spelbranschen sedan start, men ScandiBet drog det längsta strået av många olika anledningar. Primärt för att de, liksom vi, är en uppstickare i branschen med en tydlig långsiktighet i sitt partnerskap med Gula Väggen. ScandiBet är dessutom ett riktigt schysst spelbolag som vi känner oss 110% trygga i att sammanlänka vårt varumärke tillsammans med och efter flertalet möten med Scandibets VD, Anders Hedberg, säger magkänslan att det känns helt rätt att Sveriges snabbast växande supporterorganisation & Sveriges nya landslagsbetting-sajt får växa tillsammans!”

Vi är svenska fans allihopa!


Anders Hedberg, VD på ScandiBet, kommenterar: ”Vi har följt Gula Väggen under en längre tid och imponerats över bolagets utveckling. Bombardemanget av spelreklam i all media har gått över styr och när möjligheten dök upp att profileras med Gula Väggens kärnvärden – glädje, gemenskap och deras villkorslösa kärlek till Sveriges landslag – så fanns det inga tvivel huruvida vi skulle vara med på Gula Väggens fortsatta framgångsresa. Vi är svenska fans allihopa och ScandiBet är minst sagt grymt stolta över att nu vara Gula Väggens huvudsponsor för en väldigt lång tid framöver!

Sveriges landslagssupportrar hälsar ScandiBet varmt välkomna till Gula Väggen!

Delta i #supportercirkeln redan idag & registrera ditt Gula Väggen-konto här: http://tiny.cc/gulavaggen

#scandibetskamed
#supportercirkeln
#allaskamed
#gulaväggen

18+ år I Stodlinjen.se I Spelpaus.se I Spela ansvarsfullt